Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do wykonania ossobuco potrzebujemy zaopatrzyć się gicz cielęcą. Danie jest przepyszne.
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 65
Nadziewana pierś z kurczaka to idealna propozycja na prosty obiad albo kolacj...
Odsłon: 211
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1440
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 65
Nadziewana pierś z kurczaka to idealna propozycja na prosty obiad albo kolacj...
Odsłon: 211
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1440
Składniki
Na patelni z grubym dnem obsmażyć kawałki giczy na gorącej oliwie, wyjąć. Na patelnię wrzucić masło, cebulę, marchew i selera - pocięte w drobną kostkę i podsmażyć. Dodać czosnek i gałązkę rozmarynu, listki szałwii a potem pomidory, wino. Zagotować i odparować wino ok. 10 minut. Przełożyć wszytsko do żaroodpornego garnka. Wstawić do piekarnika na ok. 1,5 godziny. Podawać z chlebem lub kaszą jaglaną. Posypać natką lub szałwią.