Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Raz zrobiłem i polecam dalej, bardzo dobre
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 7131
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 160
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 348
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 7131
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 160
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 348
Składniki
► W patelni na rozgrzanej oliwie smażymy posiekany czosnek, po zrumienieniu / odstawić /. ► Rozmrażamy owoce morza, wrzucamy na patelnię i trochę podsmażamy, następnie dolewamy nieco wody i pokrojonego w kosteczkę pomidora, dusimy pod przykryciem z natką pietruszki / posolić /. Ma się utworzyć aromatyczny sosik, nie dopuszczamy aby wyparował. ► Gotujemy spaghetti al dente, odcedzamy i wrzucamy na patelnię z sosem. Mieszamy energicznie.