Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Panga z duszonymi porami"
Przepyszne ciasto a'la sernik na kakaowym spodzie. Idealne na deser oraz jako...
Odsłon: 2198
Wyśmienita, pełna smaku i aromatu zapiekanka makaronowa z kurczakiem, boczkie...
Odsłon: 143
Próbowaliście kiedyś palonej białej czekolady? Jeśli nie, to koniecznie music...
Odsłon: 145
Przepyszne ciasto a'la sernik na kakaowym spodzie. Idealne na deser oraz jako...
Odsłon: 2198
Wyśmienita, pełna smaku i aromatu zapiekanka makaronowa z kurczakiem, boczkie...
Odsłon: 143
Próbowaliście kiedyś palonej białej czekolady? Jeśli nie, to koniecznie music...
Odsłon: 145
Składniki
Pangę rozmroź, skrop sokiem z cytryny i posól. Pory oczyść, pokrój w talarki i podduś na maśle. Posiekaj koperek i natkę. Wymieszaj z porami. Przełóż do naczynia żaroodpornego.
Rybę usmaż na rozgrzanym oleju. Ułóż na porach. Śmietanę wymieszaj z musztardą, mąką, solą i pieprzem. Zalej ryby sosem i piecz 20 minut w piekarniku rozgrzanym do 200°C.Źródło: Kurier TV