Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Panga z kawiorem"
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 28
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 22
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 25
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 23
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 28
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 22
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 25
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 23
Składniki
Ziemniaki obierz, umyj i ugotuj. Odcedź i utłucz na piure. Rybę rozmroź. Każdy z filetów posmaruj odrobiną kawioru i posyp posiekanym koperkiem. Zwiń ciasno roladki i zepnij wykałaczkami.
W rondelku zagotuj wino z bulionem. Włóż roladki i na wolnym ogniu podgrzewaj 10 min. Wyjmij. Wywar zagęść zasmażką i wymieszaj ze śmietaną. Zagotuj. Do sosu wsyp ser, wymieszaj. Przypraw.
Pure ziemniaczane połącz z żółtkiem, przełóż do szprycy i wyciśnij małe rozetki wokół brzegów natłuszczonej formy żaroodpornej. Na środku ułóż rybne roladki. Zalej sosem.
Zapiecz ok. 15-20 min. w piekarniku rozgrzanym do 200°C.Źródło: Telemax