Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Panga ze szparagami"
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 343
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 53
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 343
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 53
Składniki
Rybę oprósz solą i pieprzem, skrop cytryną i odstaw na 30 minut do lodówki. Szparagi oczyść i pokrój. Następnie ugotuj w osolonym wrzątku z wyciśniętym sokiem z połowy cytryny i łyżeczką cukru.
Na oleju z dodatkiem masła usmaż rybę na złoty kolor, odstaw w ciepłe miejsce. Na tej samej patelni zeszklij cebulę, dodaj część szparagów.
Całość przesmaż, zalej białym winem i zagotuj. Dodaj śmietanę i gotuj, aż zgęstnieje, wsyp zioła i doprowadź do wrzenia.
Rybę podawaj z przygotowanym sosem i resztą szparagów.Źródło: Na żywo