Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne panierowane filety z mintaja, podane z ziemniakami i sałatką z kapusty i papryki. Polecam :)
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 100
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 145
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 29
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 130
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 100
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 145
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 29
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 130
Składniki
Obrane, wymyte ziemniaki gotujemy w osolonej wodzie, odlewamy i odparowujemy. Filety mintaja kroimy w mniejsze kostki, doprawiamy solą i pieprzem, panierujemy w jajku i bułce tartej. Smażymy z obu stron na rumiano. Usmażone kawałki fileta podajemy z ziemniakami i sałatką warzywną. Smacznego!!!