Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pappardelle ma niezwykły smak. Dobrze łączą się z każdym rodzajem sosu; Doskonale prezentuje się w połączeniu z delikatnym smakiem mięsa i liści szpinaku.
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 718
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 141
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 82
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 605
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 718
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 141
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 82
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 605
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Składniki
1. Mięso kroimy w kostkę, przekładamy na rozgrzaną oliwę oraz doprawiamy solą po czym prużymy.
2. Pomidory odlewamy z zalewy i drobno kroimy.
3. Następnie pomidory dodajemy do mięsa.
4. Przyprawiamy przyprawami : curry i kurkumą.
5. Dodajemy szpinak nadal prużymy.
6. W tym czasie gotujemy makaron według przepisu na opakowaniu. 7. Do mięsa dodajemy śmietanę dokładnie mieszając.
8. Gdy makaron jest już dobry również przekładamy do potrawy, 5 minut prużymy.
9. Danie gotowe. 10. Smacznego.