Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapraszam na mojego bloga Paszczak gotuje.
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 235
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 235
Składniki
Ryż ugotować, ostudzić. Cebulę podsmażyć na oleju, dodać pieczarki i chwilę smażyć. Ostudzony ryż wymieszać z cebulą, pieczarkami i mięsem, doprawić solą i pieprzem i dobrze wyrobić. Paprykom odciąć górę i oczyścić z nasion. Nakładać farsz do papryk. Papryki układamy w żaroodpornym naczyniu wysmarowanym olejem i pieczemy w piekarniku nagrzanym do temperatury 200° C około 40 min.