Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Papryka faszerowana grillowanym serem halloumi, brązowym ryżem, cukinią oraz suszonymi pomidorami.
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 56
Jak się zrobiło sos musztardowy, to trzeba go użyć, więc i trzeba wymyślać, c...
Odsłon: 2594
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 233
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5380
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 56
Jak się zrobiło sos musztardowy, to trzeba go użyć, więc i trzeba wymyślać, c...
Odsłon: 2594
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 233
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5380
Składniki
1. Ryż gotujemy według instrukcji na opakowaniu. 2. Ser halloumi kroimy i grillujemy. 3. Cukinię myjemy, kroimy w kostkę i doprawiamy solą i pieprzem. 4. Paprykę myjemy, dzielimy na pół i wydrążamy środek. 5. Ugotowany ryż przekładamy do miski i dodajemy pokrojony ser halloumi, cukinię oraz suszone pomidory. Doprawiamy pieprzem, tymiankiem, bazylią oraz w razie potrzeby solą. 6. Wydrążone papryki oprószamy delikatnie solą i pieprzem oraz nadziewamy uprzednio przygotowany farszem. Każdą paprykę zawijamy w folię aluminiową i pieczemy do miękkości na grillu.