Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Paprykarz"
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 151
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 304
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 17
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 113
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 151
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 304
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 17
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 113
Składniki
Cebulę, marchewkę, paprykę oczyść. Cebulę drobno pokrój, marchewkę oraz paprykę zetrzyj na tarce jarzynowej. Rozgrzej olej, wrzuć przygotowane warzywa. Włóż pokruszony listek laurowy, ziele angielskie i smaż chwilę. Dodaj koncentrat pomidorowy oraz pozostałe przyprawy i smaż razem na małym ogniu.
Ugotuj ryż, odsącz. Rybę dokładnie oczyść ze skóry oraz ości. Oba włóż na patelnię, do warzyw. Wymieszaj paprykarz, podgrzej, jeszcze raz przypraw do smaku.Źródło: Takie jest życie