Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 262
Nie masz pomysłu na przygotowanie dania na święta, oto przepis dla Ciebie. So...
Odsłon: 1397
Niezwykłe kotlety drobiowe w tostach" - ta nazwa sama w sobie wzbudza ciekawo...
Odsłon: 6471
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 209
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 262
Nie masz pomysłu na przygotowanie dania na święta, oto przepis dla Ciebie. So...
Odsłon: 1397
Niezwykłe kotlety drobiowe w tostach" - ta nazwa sama w sobie wzbudza ciekawo...
Odsłon: 6471
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 209
Składniki
ryz gotujemy,jak ostygnie dodajemy do miesa i przyprawiamy sola i pieprzem,calosc mieszamy.Papryke myjemy i odcinamy kapelusz,usuwamy nasionka nastepnie faszerujemy paryke farszem.ukladamy papryke jedna obok drugiej a na wierzchu kladziemy po plasterku boczku.papryki zalewamy osolona woda i dusimy na wolnym ogniu pod przykryciem 45 min.dodajemy koncentrat pomidorowy.make smacznego!mieszamy z mala iloscia wody zimnej i wlewamy do sosu,mieszamy.