Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Parówki w cieście"
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 26
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 80
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 270
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 79
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 26
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 80
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 270
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 79
Składniki
Ciasto francuskie rozłóż. Żółtko oddziel od białka. Płat ciasta posmaruj roztrzepanym białkiem, posyp sezamem.
Po bokach ułóż plasterki sera żółtego, na nich połóż obrane z folii parówki (mieści się ok. 2 parówek). Zawiń z obydwu boków do środka.
Rulon pokrój na małe kawałki, ułóż na wyłożonej papierem do pieczenia blaszce. Posmaruj rozmąconym żółtkiem, posyp sezamem. Piecz 25-30 min w temp. 190°C.
<strong>Przepis przysłała Magdalena Piekart z Zastawia.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie