Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 126
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 25
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 126
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 25
Składniki
parówki pokroić na pół,ciasto rozwałkować i podzielić na 10 prostokątów,ser zetrzeć na tarce, każdy prostokąt ciasta przesmarować ketchupem,posypać serem i położyć na nim parówkę,ciasto zakleić brzegami ,piec w piekarniku nagrzanym do temp.200 stopni aż się zarumienią.Pyszne danie na wczesną kolację lub obiad ,smacznego