Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Inna wersja naleśnika, nowe smaki ... pychota
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 57
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 160
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 378
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 102
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 57
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 160
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 378
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 102
Składniki
Usmażyć 10nalesnikow na delikatnie jasny brązowy kolor. Bardzo cienkie. Wielkość tak aby można było zawinąć w nie swobodnie parówkę.
Mieszamy w miseczce kilka łyżek ostrej musztardy oraz kilka łyżek ketchupu. Proporcja 1:1. Smarujemy naleśnika sosem. Zawijamy parówkę. I tak z każdym naleśnikiem.
Obtaczamy w jajku a następnie w bułce naleśnikowe rolady. Na rozgrzany olej i masło kładziemy kolejno naleśniki i smażymy z obu stron na ciemno brązowy kolor.
SMACZNEGO....