Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Pasta majonezowa do jajek"
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 262
Nie masz pomysłu na przygotowanie dania na święta, oto przepis dla Ciebie. So...
Odsłon: 1398
Niezwykłe kotlety drobiowe w tostach" - ta nazwa sama w sobie wzbudza ciekawo...
Odsłon: 6472
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 212
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 262
Nie masz pomysłu na przygotowanie dania na święta, oto przepis dla Ciebie. So...
Odsłon: 1398
Niezwykłe kotlety drobiowe w tostach" - ta nazwa sama w sobie wzbudza ciekawo...
Odsłon: 6472
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 212
Składniki
Bób ugotuj do miękkości w osolonym wrzątku. Odcedź, ostudź, obierz z łupinek. Bób rozgnieć, pokrój w paski lub zetrzyj na tarce.
Jajka na twardo obierz ze skorupek. Przekrój wzdłuż na pół, wyjmij żółtka.
Dodaj do bobu, ucieraj, dodając majonez i ostrą paprykę do smaku. Pastą napełnij białka.
<strong>Przepis przysłała Katarzyna Cukier z Domaszna.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie