Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Pasta z awokado i pistacjami"
Kluski robimy z dwóch składników – ziemniaków i mąki ziemniaczanej. Okrasa do...
Odsłon: 64
Bardzo prosty deser z truskawek i puszystego, mocno śmietankowego kremu na ba...
Odsłon: 197
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 201
Kluski robimy z dwóch składników – ziemniaków i mąki ziemniaczanej. Okrasa do...
Odsłon: 64
Bardzo prosty deser z truskawek i puszystego, mocno śmietankowego kremu na ba...
Odsłon: 197
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 201
Składniki
15 min • Porcja 85 kcal • Koszt porcji ok. 2 zł • Przepis na 4 porcje.
Awokado przecinam na pół. Wyjmuję pestkę. Miąższ awokado wyjmuję łyżką.
Wkładam owoc do miski, dodaję orzechy, sok oraz jogurt. Miksuję blenderem.
Pasta idealnie nadaje się do mięs bądź do posmarowania chleba.
Kuchnia to moje królestwo. Uwielbiam piec, ale również gotować. Paulina Jakubczak z ZawierciaŹródło: Kobieta i życie