Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super paszteciki do czerwonego barszczyku.
Polecam.
Odsłon: 1033
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 802
Szybka babka z airfryera jest wyjątkiem w mojej kuchni, bo nie lubimy się z b...
Odsłon: 103
Polecam.
Odsłon: 1033
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 802
Szybka babka z airfryera jest wyjątkiem w mojej kuchni, bo nie lubimy się z b...
Odsłon: 103
Składniki
Wykonanie: Wszystkie składnik na ciasto naleśnikowe razem połączyć i przygotować ciasto. Rozgrzać patelnię i smażyć cienkie naleśniki. Pieczarki opłukać, pokroić razem z cebulą i przysmażyć a następnie zmielić. Dodać namoczoną i dobrze odciśniętą bułkę, przyprawy i całość dokładnie wymieszać. Gotowe naleśniki smarować cienko nadzieniem.
Zawijać w rulon i kroić na trzy części. Następnie obtaczać w jaju i bułce tartej. Smażyć lekko złociście i podawać z barszczem.