Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Pęczotto z boczkiem i marchewką"
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 28
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 22
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 25
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 24
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 28
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 22
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 25
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 24
Składniki
Marchewki obierz, pokrój na plasterki, ugotuj. Odcedź, zmiksuj. Czosnek posiekaj. Boczek pokrój w kostkę. Por oczyść, pokrój na plasterki, przesmaż na oleju. Dodaj boczek i czosnek, podsmaż. Wsyp opłukaną kaszę, podsmaż.
Wlej połowę bulionu, gotuj do miękkości, uzupełniając bulionem. Dodaj marchewkę, przypraw. Posyp startym serem, rozpuść. Posyp pestkami dyni.Źródło: Chwila dla Ciebie