Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jednogarnkowy obiad do przygotowania w 30 minut.
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 115
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 129
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 797
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 168
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 87
Szybkie danie z piekarnika -nóżki z kurczaka z warzywami, pieczone w piekarni...
Odsłon: 498
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 115
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 129
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 797
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 168
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 87
Szybkie danie z piekarnika -nóżki z kurczaka z warzywami, pieczone w piekarni...
Odsłon: 498
Składniki
Pokrojoną cebulę i por podsmażyć na oleju roślinnym ok. 5 minut. Dodać indyka lub tofu i smażyć do zrumienienia.
Dodać kaszę pęczak i podsmażyć przez 3 minuty. Wlać cały bulion i dusić przez 20 minut do całkowitego wchłonięcia od czasu do czasu mieszając.
Seler łodygowy pokroić na 1 cm kawałki i sparzyć wrzątkiem. Białą kapustę pokroić w kostkę. Warzywa połączyć z resztą składników. Dusić przez 5 minut pod przykryciem. Na koniec doprawić pieprzem i solą morską oraz posypać startym parmezanem. Delikatnie wymieszać.