Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na porcje kilokalorie 779 bialka34g weglowodany77g tluszcze39g
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 116
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 164
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 45
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 138
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 116
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 164
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 45
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 138
Składniki
Makaron gotowac w duzym garnku osolonej wody, przez ten czas olej odsaczyc z tunczyka wlac do malego rondla dodac sos vinaigrette,chilli i czosnek.Chwile trzymac na ogniu a nastepnie przelozyc do duzej ogrzanej miski. Tunczyka rozdzielic widelcem na kawalki i wymieszac z cieplym osem. Makaron odcedzic i przelozyc do miski.Calosc wymieszczac delikatnie a nastepnie posypac pietruszka i czarnym pieprzem cieply makaron ogrzeje wystarczajaco tunczyka i pietruszke.Podawac natychmiast