Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Makaron penne podany z brokułami w aksamitnym sosie z sera topionego.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 52
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 738
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 93
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 211
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 52
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 738
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 93
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 211
Składniki
Makaron ugotować wg przepisu na opakowaniu.
Brokuł podzielić na różyczki. W szerokim, płaskim rondlu zagotować około 1,5 szklanki wody. Posolić i włożyć do niej różyczki brokułu. Gotować przez 3-5 minut pod przykryciem często mieszając. Zdjąć pokrywkę i wciąż podgrzewając, odparować prawie całą wodę, uważając, żeby brokuły się nie przypaliły. Dodać ser topiony i dokładnie wymieszać, podgrzewając.
Podawać na ciepło.