Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam.
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 40
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 365
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 88
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 40
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 365
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 88
Składniki
Makaron ugotować wg przepisu na opakowaniu. Brokuły ugotować wg przepisu na opakowaniu. Na patelni, na oleju rzepakowym i maśle zeszklić cebulę pokrojoną w drobną kostkę i czosnek też drobno pokrojony. Dodać kabanosy pokrojone po skosie w pióra, cukinię pokrojoną w grubą kostkę i pieczarki pokrojone na ćwiartki. Dusić mieszać. Dodać szklankę bulionu lub wody z czajnika. Dodać śmietanę zahartowaną sosem, pieprz młotkowany z kolendrą, sól do smaku. Dodać pokrojone liście kolendry i ugotowane brokuły oraz makaron. Wszystko dobrze pomieszać. Porcje makaronu z warzywami podawać gorące posypane wiórkami sera cheddar. Smacznego.