Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Penne ze szpinakiem"
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 28
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 116
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 28
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 116
Składniki
Makaron ugotuj w osolonej wodzie. Osącz. Sos: w 2 szklankach wrzątku rozpuść kostkę, zagotuj. Dodaj serki. Kiedy się stopią, zagęść sos mąką i śmietaną. Przypraw.
Na maśle uduś szpinak, przypraw solą, pieprzem, gałką, czosnkiem. Obgotuj brokuły. Makaron przełóż na talerze. Na środku ułóż porcje szpinaku i brokuła. Polej sosem, posyp serem pleśniowym.
Porcje: 3, : 40 min, Cena: 2,60zł, Kalorie: 361 kcalŹródło: Bella Relaks