Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Makaron z delikatnym pesto jest bardzo zdrowy i pożywny :)
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 74
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 350
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 149
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 74
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 350
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 149
Składniki
Makaron ugotować według przepisu na opakowaniu.
Bazylię,czosnek i parmezan blendujemy,następnie dodajemy oliwę z oliwek doprawiamy do smaku i blendujemy na gładką masę.
Na ugotowany makaron nakładamy pesto,posypujemy startym parmezanem i obiadek gotowy w 30 minut. Smacznego!!!