Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Piadina z groszkiem"
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 238
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 537
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 238
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 537
Składniki
na ciasto połącz i odłóż na 30 min. Następnie rozwałkuj. Zblanszuj brokuły i obgotuj groszek.
Ciasto podsmaż na patelni. Serek, kremówkę i parmezan wymieszaj, dopraw. Masą posmaruj ciasto, rozłóż na nim warzywa i podpiecz.Źródło: Na żywo