Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Pieczarki faszerowane"
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 719
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 142
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 82
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 605
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 719
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 142
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 82
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 605
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Składniki
Pieczarki umyj, osusz i odetnij nóżki.
Boczek oraz polędwicę drobiową pokrój w drobną kostkę razem z cebulą.
Do 4 łyżek sosu sojowego dodaj miód, ocet, zmiażdżony czosnek, sól oraz pieprz.
Dokładnie wymieszaną marynatą zalej wędlinę z cebulą, po czym odstaw na godzinę do lodówki.
Gdy się przegryzą, nałóż je do kapeluszy.
Rozłóż pieczarki na rozpalonym grillu. Piecz, aż się ładnie przyrumienią.
Czas przygotowania: 40 min. Ilość kalorii na 1 porcję: 210. Stopień trudności: średnie.Źródło: Telemax