Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Pieczarki nadziewane cukinią i kaszą gryczaną"
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 139
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 264
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 372
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 108
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 107
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 139
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 264
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 372
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 108
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 107
Składniki
Przepis przysłała Magdalena Kaczmarek z Poznania.
Kaszę gotuj 15 min. Cukinię i cebulę pokrój, podsmaż na oliwie. Wymieszaj z kaszą i posiekaną papryczką chili, przypraw.
Pieczarki obierz, wydrąż środki, napełnij farszem. Ułóż pokrojone pomidorki, ogórek i ser feta. Owiń w folię aluminiową, piecz 15 min.
Czas przygotowania: 40 min, ilość porcji: 4, cena za porcję: 2,30 zł.Źródło: Chwila dla Ciebie