Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pychotka i ten aromatyczny boczek, pieczarki. Skusicie się?
Przepyszny i błyskawiczny sposób na czekoladowe babeczki, które wypełnione są...
Odsłon: 46
Prosty do upieczenia, smaczny, utrzymujący długo świeżość chleb pieczony na s...
Odsłon: 37
Dzisiaj zapiekanki które przygotowała moja wnuczka. Zapiekanki dobrze zapiecz...
Odsłon: 121
Przepyszny i błyskawiczny sposób na czekoladowe babeczki, które wypełnione są...
Odsłon: 46
Prosty do upieczenia, smaczny, utrzymujący długo świeżość chleb pieczony na s...
Odsłon: 37
Dzisiaj zapiekanki które przygotowała moja wnuczka. Zapiekanki dobrze zapiecz...
Odsłon: 121
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry, rozbijamy i doprawiamy pieprzem oraz sola. 2. Cebule obieramy, drobno kroimy, prużymy na rozgrzanym oleju. 3. Do cebuli dodajemy drobno pokrojony boczek oraz drobno pokrojone pieczarki, doprawiamy pieprzem oraz solą. 4. Gotowy farsz nakładamy na każdy kawałek mięsa, zwijamy w roladki.
5. Panierujemy w roztrzepanym widelcem jajku oraz w bułce tartej i smażymy na rozgrzanym oleju.
6. Roladki gotowe. 7. Smacznego.