Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Pieczeń z marchewką"
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 126
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 193
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 71
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 147
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 126
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 193
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 71
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 147
Składniki
Marchewki obierz, opłucz. Gotuj ok. 10 minut w osolonej wodzie. Odcedź. Natkę opłucz, posiekaj. Dymki oczyść, umyj, potnij na kawałki. Mięso rozetnij na duży płat. Oprósz solą i pieprzem.
Na mięsie ułóż marchewki i dymki. Posyp natką. Zwiń, obwiąż nitką. Posmaruj miodem wymieszanym z musztardą. Ułóż w formie. Podlej bulionem. Piecz 2 godz. w 175oC.Źródło: Naj