Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 216
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 216
Składniki
Mięso zagnieść z tartą bułką, cebulą, jajkami, solą i pieprzem. Masę rozsmarować na papierze do pieczenia, posypać serem, zostawić z każdej strony po 2 cm wolnego brzegu. Mięso rolować, pomagając sobie papierem, formować bochenek. Mięso ułożyć w keksówce. Piec ok. godz.