Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
łatwe w przygotowaniu, smaczne, bez tłuszczu
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 60
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 38
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 294
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 60
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 38
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 294
Składniki
zioła posikac i wymieszać z oliwą, mięso opruszyć solą i pieprzem a następnie posmarować ziołami z oliwie, zawinąć w folię aluminiową
piec w temperaturze 200 stopni celsjusza przez 60 minut, gorące wyłożyc na półmisek razem z sosem, mięso pokroić w plastry. Przepyszne jest z chlebem maczanym w sosiku z upieczonego mięsa. Smacznego ! -)