Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smak pomarańczy bardzo mi pasuje na zbliżające się święta,tym razem upiekłam je z ryba:) żeby było jeszcze pyszniej śliwka suszona myśle że pasują ziemniaczki o lekko ostrym smaku co razem tworzy niezła wyżerke
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 53
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 83
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5944
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 88
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 53
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 83
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5944
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 88
Składniki
Układamy na naczyniu żaroodpornym pokrojoną w plastry pomarańczę, poczym rybę panga a na niej pokrojone śliwki
Mieszamy śmietanę z przyprawami ( na rybę sypiemy lekko pierz i sól żeby nie przesadzić) poczym wylewamy na rybę i odstawiamy do lodówki na około 3 do 4 godzin żeby ładnie przepachniało :)
Skrobiemy zimniaki i kroimy w kosteczki,przyprawiamy według uznania i mieszamy z oliwa i również ląduja w lodowce:)
Wstawiamy do piekarnika i pieczemy smacznego:)