Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Miękkie mięso, chrupiąca skórka..... Pyszne
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 674
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 26
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 53
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 674
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 26
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 53
Składniki
Udka natrzeć solą, pieprzem, majerankiem i przeciśniętym przez praskę czosnkiem, odstawić na kilka godzin.
Cebulę pokroić w ósemki, włożyć do brytfanny, zalać winem. Mięso położyć na cebuli, wstawić do piekarnika nagrzanego do 170 stopni. Piec do miękkości mięsa (około 2,5 godziny), co jakiś czas polewając udka tworzącym się sosem.