Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki deser dla dwojga? Pieczone gruszki z czekoladą, cynamonem i płatkami migdałowymi
Burgery to amerykański klasyk, który doskonale sprawdzi się podczas wiosennyc...
Odsłon: 129
Kurczak po meksykańsku to potrawa, do której nie potrzebujesz więcej dodatków...
Odsłon: 1203
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 422
To pyszny i prosty sposób na zapiekankę, która jest świetnym pomysłem na kola...
Odsłon: 77
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 289
Burgery to amerykański klasyk, który doskonale sprawdzi się podczas wiosennyc...
Odsłon: 129
Kurczak po meksykańsku to potrawa, do której nie potrzebujesz więcej dodatków...
Odsłon: 1203
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 422
To pyszny i prosty sposób na zapiekankę, która jest świetnym pomysłem na kola...
Odsłon: 77
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 289
Składniki
Składniki: 2 duże, twarde gruszki 1/2 tabliczki gorzkiej czekolady płatki migdałowe cynamon parę kropel soku z cytryny
Przygotowanie: 1. Gruszki przekrawamy wzdłuż po długości. Nożem wydrążamy łódeczki i wyciągamy przy okazji gniazda nasienne. 2. Połówki gruszek skrapiamy sokiem z cytryny. Do środka wkładamy po 2/3 kostki gorzkiej czekolady, posypujemy cynamonem i płatkami migdałowymi. 3. Wstawiamy do piekarnika nagrzanego wcześniej do 180 stopni na 15/20 minut. Gotowe! :) Zapraszam na mój fanpage: https://www.facebook.com/garsc.przypraw/?modal=admin_todo_tour