Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fajne, dietetyczne kotlety. Smakują wybornie. Polecam.
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 288
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 51
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 48
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 79
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 91
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 288
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 51
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 48
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 79
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 91
Składniki
Kilka godzin wcześniej rozmrozić rybę i szpinak. Bułkę namoczyć w kilku łyżkach mleka lub ciepłej, przegotowanej wodzie. Dorsza drobno pokroić. Drobno pokrojoną cebulę i czosnek oraz szpinak zeszklić na oleju. Warzywa i rybę dać do blendera. Dodać odciśniętą i porwaną na kawałki bułkę oraz jajko. Dodać też przyprawy. Całość zblendowć. Potem zagęścić masę płatkami jaglanymi. Formować kotlety i obtaczać w płatkach jaglanych. Układać je na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. Piec w nagrzanym do 200 st. C piekarniku około 40 minut.