Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Już pojawiły się w sprzedaży młode ziemniaki. Warto więc je wykorzystać np. w takiej wersji jaką ja proponuję. Polecam!
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 36
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 733
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 84
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 201
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 36
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 733
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 84
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 201
Składniki
Ziemniaki starannie umyć i wyszorować. Osuszyć. Zawinąć w folię i piec około 30 minut w piekarniku nagrzanym do 200 st. C. Następnie wystudzić. Obciąć 1/4 góry ziemniaka. Wydrążyć go i posolić. Napełnić farszem. Polać jogurtem. Dodać nieco soli, pieprzu i ostrej papryki. Farsz: Obrane i pokrojone pieczarki, pokrojoną paprykę oraz cebulę należy zeszklić na oliwie. Wystudzić.