Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Pieczone orzechy"
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 41
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 365
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 89
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 41
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 365
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 89
Składniki
Białko ubij z łyżką wody na sztywną pianę. Orzechy włoskie wsyp do miseczki, dodaj pianę, wymieszaj.
Cukier puder, cynamon i sól połącz, posyp orzechy, wymieszaj.
Orzeszki wysyp na wyłożoną papierem do pieczenia blachę. Piecz ok. 50 min w 120°C, kilka razy mieszając w trakcie pieczenia.
Czas przygotowania: 60 min, ilość porcji: 8, cena za porcję: 2 zł.Źródło: Chwila dla Ciebie