Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczone w rękawie podudzia z indyka razem z ziemniakami.
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 53
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 275
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 53
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 275
Składniki
Wymyte, osuszone podudzia nacieramy przyprawą do indyka, wkładamy do pojemnika i wstawiamy do lodówki na noc.
Na drugi podudzia wkładamy do rękawa do pieczenia, dodajemy pokrojone w kawałki ziemniaki obtoczone przyprawami. Rękaw zawiązujemy z obu stron, robimy kilka dziurek wykałaczką lub igłą. Pieczemy w 180 stopniach Celsjusza około 90 minut.
Upieczone podudzia z ziemniakami podajemy z surówką z kiszonej kapusty. Smacznego!!!