Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś obiad późno ale jest lepiej późno niż wcale, ale robię pod godzinę powrotu syna ze szkoły.
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 922
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 170
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 91
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 612
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 135
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 922
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 170
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 91
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 612
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 135
Składniki
Uda i przedramię gęsi, naszykować .
Następnie dodać przyprawy z opisu.
Dokładnie wetrzeć w mięso i wstawić na całą noc do lodówki.
Następnego dnia całą zawartość przełożyć do naczynia żaroodpornego z pokrywką.
Włożyć do piekarnika, nastawić na 200 stopni i piec 2 godziny, co jakiś czas obracając mięso. Następnie nastawić na 230 stopni i piec jeszcze 20 minut.
Mięso wyszło przepyszne rozpływa się w ustach jest tak mięciutkie. Obiad podałam z ziemniakami i tłuszczem z mięsa oraz grzybki z cebulą w przecierze pomidorowym które robiłam.