Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Żeberka wyszły pyszne,miękkie i aromatyczne.Bardzo polecam:)
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 102
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 64
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 208
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 102
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 64
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 208
Składniki
Umyte i poporcjowane żeberka zaprawić wszystkimi przyprawami.Przykryć folią aluminiową i zostawić w lodówce najlepiej na noc. Rano wymieszać z przyprawami i dać do nagrzanego piekarnika. Piec w 200st.góra dół około 2 godz.Co jakiś czas wyjąć i obrócić. Smacznego życzę!