Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieprz i kminek idealnie podkreślają smak żeberek. Mielony kminek jest nie wyczuwalny w smaku i świetnie wpływa na trawienie obfitego posiłku. Cały obiad za jednym razem.
rękaw do pieczenia
Naleśniki nie muszą być tylko deserem. Wytrawne naleśniki ze szpinakiem zapie...
Odsłon: 33
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 70
Zapiekanka z kaszy gryczanej z kurczakiem i serem to pyszne i sycące danie, k...
Odsłon: 1055
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 116
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 153
Naleśniki nie muszą być tylko deserem. Wytrawne naleśniki ze szpinakiem zapie...
Odsłon: 33
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 70
Zapiekanka z kaszy gryczanej z kurczakiem i serem to pyszne i sycące danie, k...
Odsłon: 1055
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 116
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 153
Składniki
Żeberka trzeba bardzo obficie obsypać pieprzem i kminkiem, i posolić. Żeberka układa się na warstwie pokrojonych warzyw w rękawie. Nie trzeba ich natłuszczać- tłuszcz spłynie z żeberek, ani też przyprawiać. Całość ważyła ponad 2 kg więc piekłam 2 h, jeśli wcześniej zacznie się rumienić i wysychać to znaczy, że są już dobre. Smacznego :)