Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne mięso na obiad z dodatkiem surówki. Wspaniale pachnie wędzoną papryką. Po dodaniu kaszy czy ziemniaków mamy świetny obiad. Polecam.
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 604
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 132
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1757
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 255
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 120
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 604
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 132
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1757
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 255
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 120
Składniki
Filet z indyka umyć i natrzeć przyprawami. Naczynie żaroodporne wysmarować olejem. Umieścić w nim filet. Przykryć pokrywą i zapiekać w 180 st. C 1godzinę do 1,15 minut. Można sprawdzać widelcem, czy mięso jest miękkie. Po upieczeniu pokroić. Surówka. Kapustę drobno pokroić. Marchewkę zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Natkę pietruszki pokroić. Całość wymieszać z przyprawami i olejem.