Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie zwyczajne danie ale lubiane przez moich przyjaciół
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 86
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1654
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 24
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1573
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 86
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1654
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 24
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1573
Składniki
kurczaka pokroic na kawałki,obsypać solą,pieprzem,majerankiem i papryką i odstawic na 2 godziny
po 2 godzinach porcje kurczaka w łozyc do blaszki,na każdy kawałek połozyc po kawałku masła
wstawic do piekarnika i piec do miekkości
podawac z ziemniakami i duszona marchewka lub sałata lodową z sosem vinegret