Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 30
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 37
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 43
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 34
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 30
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 37
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 43
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 34
Składniki
Tuske kurczaka umyc i osuszyc.Natrzec solą i pieprzem od srodka i na zewnątrz.Umiescic w brytfanie,polac gorącym tluszczem.Piec 1 i 1/2 godziny w temperaturze 200 stopni.W tym czasie osuszyc i obrac marchewki a nastepnie pokroic je w plasterki.Seler oczyscic umyc i pokroic na kawalki.Cebule pokroic w krązki,czosnek w cieniutkie paski.Przygotowanymi jarzynami oblozyc kurczaka po 30 minutach pieczenia.Doprawic do smaku solą i bialym pieprzem oraz tymiankiem.Stopniowo podlewac rosolem i wytwarzającym sie sosem.Potrawe wyjąc z piekarnika jarzyny ponownie doprawic do smaku.