Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przyprawy idealnie podkreślają smak wybornej ryby. Przepis mojego taty.
Pyszne i bardzo proste tosty francuskie, o smaku maliny i białej czekolady. P...
Odsłon: 42
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 49
Naleśniki są elastyczne i nie pękają przy zwijaniu.
Odsłon: 2738
Spontaniczne danie z tego co było pod ręką... Zadowoli każde podniebienie, sz...
Odsłon: 192
Ciasto jest bardzo kruche, wilgotne, niezbyt słodkie, ani za kwaśne, mnie oso...
Odsłon: 136
Pyszne i bardzo proste tosty francuskie, o smaku maliny i białej czekolady. P...
Odsłon: 42
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 49
Naleśniki są elastyczne i nie pękają przy zwijaniu.
Odsłon: 2738
Spontaniczne danie z tego co było pod ręką... Zadowoli każde podniebienie, sz...
Odsłon: 192
Ciasto jest bardzo kruche, wilgotne, niezbyt słodkie, ani za kwaśne, mnie oso...
Odsłon: 136
Składniki
Rybę posoliłam i dosyć obficie posypałam przyprawami. Użyłam odrobinę papryki słodkiej dla koloru. Rybę zabezpieczyłam folią spożywczą o odstawiłam do lodówki. Swoją przygotowałam wieczorem na obiad następnego dnia. Rybę piekłam 20- 25 minut w 180 stopniach, oczywiście czas pieczenia zależy od grubości ryby, wystarczy widelcem rozchylić fragment i zobaczyć czy przy kręgosłupie nie jest szklista.
Smacznego :)