Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozmaryn,melisa,limonka, cytryna... nic dodać,nic ująć ;-) PYCHA
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 226
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 226
Składniki
Pstrągi umyć i natrzeć solą.Do środka włożyć gałązkę rozmarynu,gałązkę melisy,plasterek cytryny i limonki,posiekaną cebulę oraz masło.Ułożyć rybę w naczyniu żaroodpornym,posypać świeżo zmielonym pieprzem i masłem.Wstawić na noc do lodówki.Następnego dnia podlać małą ilością wody.Wstawić do zimnego piekarnika i piec 50 min w temp 180 stopni.Ostatnie 15 min piec ryby bez przykrycia aby się zarumieniły.
SMACZNEGO