Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Pieczyste z mięs mieszanych"
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 31
Przepis dnia
Doskonały zamiennik pieczywa dla osób na diecie niskowęglowodanowej lub ketog...
Odsłon: 336
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 4159
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 31
Przepis dnia
Doskonały zamiennik pieczywa dla osób na diecie niskowęglowodanowej lub ketog...
Odsłon: 336
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 4159
Składniki
Mięsa umyj, osusz, pokrój w cząstki, boczek w plastry. W dużej misce przygotuj marynatę z przypraw i oleju. Kawałki mięsa włóż do marynaty, dokładnie połącz, przykryj, odstaw do lodówki na 2 dni.
Formę posmaruj olejem, wsyp bułkę tartą. Naprzemiennie układaj plastry mięsa, dociskając je. Na górze pieczeni ułóż plasterki boczku. Piecz 2 godziny, najpierw pod przykryciem, potem bez.
Czas: około 3 godzin.Źródło: Dobry Tydzień