Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lubie nadzienie do pierogow ruskich,ale nie lubie robic ciasta na pierogi,wiec powstal......
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 183
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5296
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 183
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5296
Składniki
Zrob farsz do pierogow ruskich,dosmacz,ciasto francuskie rozwalkowac,wykrawac kola nakladac farsz.
Piekarnik rozgrzej do 180s,posmarowac gotowe pierogi rozmaconym jajkiem,piec 25 min.
Podawac z sosem smietanowym ze szczypiorkiem.