Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Pierogi cebulowe na ostro"
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 373
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 96
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 373
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 96
Składniki
<strong>Przepis przysłała Justyna Golarz z Brzezi</strong>
Farsz: cebule obierz, pokrój w piórka. Podsmaż na oleju, posyp solą i przyprawami. Ostudź.
Ciasto: zagnieć. Ciasto rozwałkuj, szklanką wytnij kółka. Ułóż farsz, zlep, formując pierogi (boki możesz dekoracyjnie docisnąć widelcem).
Pierogi ułóż w odstępach na wyłożonej papierem do pieczenia blasze, piecz ok. 20 minut w temp. 180°C.Źródło: Chwila dla Ciebie