Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne, smaczne pierożki dla naszych pociech.
Polecam.
Odsłon: 129
Prosta, smaczna potrawka z indyka. Może być pysznym daniem obiadowym czy poda...
Odsłon: 101
Pierogi meksykańskie całkowicie różnią się od naszych polskich. Przede wszyst...
Odsłon: 17041
Polecam.
Odsłon: 129
Prosta, smaczna potrawka z indyka. Może być pysznym daniem obiadowym czy poda...
Odsłon: 101
Pierogi meksykańskie całkowicie różnią się od naszych polskich. Przede wszyst...
Odsłon: 17041
Składniki
Wykonanie: Mąkę najlepiej przesiać z solą do miski. Aby ciasto było jednolite i elastyczne należy wlać 1/3 szklanki ciepłej wody, dodać jajo i olej, a następnie zagnieść ciasto. Rozwałkować i wykrawać (szklanką) kółka. Na wycięte formy nałożyć farsz- mak z bakaliami i zlepiać pierogi. Pierogi gotować do czasu wypłynięcia na powierzchnię. Gotowe pierogi polewać miodem.